Za sva pitanja vezana za sadržaj prezentacije nadležan je uređivački tim

Nakon što je dr Vojislav Vukčević Ministar za dijasporu. godine u Opštini Smederevska Palanka otvorio Kancelariju koja će se baviti pitanjima dijaspore, došlo je do nekoliko značajnih kontakata, sa Palančanima van Palanke.
Stoga je rukovodstvo opštine odlučilo da organizuje palanačku lobi grupu, koju će činiti svi Palančani kao i oni koji žive van Palanke, a koji ćete nama Palančanima koji živimo u Palanci pomoći savetom, preporukom, kontaktom, idejom kako doći do korisnih informacija, kako da unapredimo, afirmišemo našu sredinu u sportskom, kulturnom, turističkom, privrednom pogledu.

Zato sve vas koji imate želje, volje da se uključite u projekat javite nam se, obavesite druge da se uključe. Molimo Vas da nam ostavite Vaše podatke kako bismo ih kontaktirali, a ujedno uspostavili vezu sa Vama.

Ujedno smo počeli sa prikupljanjem podataka za pravljenje baze podataka naših ljudi u dijaspori!Opština Smederevska Palanka, preko svoje Internet prezentacije želi da stranim i domaćim privredniciima pruži informacije o palanačkoj privredi.
Pošto je Internet prezentacija opštine Smederevska Palanka, dobro posećena i gledana u celom svetu, Opština će s toga na svojoj zvaničnoj Internet prezentaciji izdvojiti određeni prostor namenjen u svrhu predstavljanja proizvoda i usluga palanačkih preduzeća i radnji, koje nemaju svoju prezentaciju na Internetu. Mailing Lista ako želite da budete na mailing listi opštine Smederevska Palanka, upišite samo svoj mail i pošaljite. Prijavom na našu mailing listu ćete uvek biti u toku sa najnovijim vestima iz Palanke ili novitetima na sajtu, na Vaš email će uvek i na vreme stizati informacije sa najnovijim vestima.