Национална слушба за запошљавање

Национална слушба за запошљавање
Тражите посао » Прегледајте базу слободних радних места или се пријавите у базу радне снаге. Пријавом добијате могућност увида у базу послодаваца који се рекламирају на нашем сајту.
Нудите посао » Пријавите се у базу послодаваца. Пријавом добијате могућност бесплатног оглашавања на нашем сајту као и могућност увида у понуду радне снаге на нашем сајту.
Погледајте најновије информације везане за рад НСЗ-а, конкурсе, јавне позиве…

Запослење
Тражите посао » Пријавом добијате могућност постављања Вашег ЦВ-а (резимеа) у базу корисника, претраге тренутно доступних огласа и пријаве на систем који це Вам на е-маил слати нове огласе који одговарају Васим параметрима. Коришцење сервиса је потуно бесплатно.
Нудите посао » Пријавом добијате приступ бази корисника који су поставили ЦВ и могуцност постављања огласа. Уколико се региструјете мозете преузмати контакт податке корисника за које сте заинтересовани, као и постављати огласе који це бити послати на емаил-ове насих корисника.
Тражите савете » Нудимо Вам да на лак и брз нацин на једном месту пронађете одговоре на многа питања. Ако нисте знали како комуницирати са послодавцем, ста је пропратно писмо или имате неко друго питање везано за посао, овде мозете наци одговор.
Ако сте вец регистровани » Можете приступити Вашем већ постојећем налогу, креирати или допунити Ваш ЦВ, прегледати нове огласе или поставити нови филтер за пријем огласа на е-маил.