Информативни центар

Информативни центар “Инфостуд”, је децембра 2000. године основала група младих људи из Србије, и он пружа информације о запошљавању, образовању, студијским путовањима, намењене свима који желе да напредују на личном и професионалном плану.
Интернет презентација је по речима власника, захваљујући богатој понуди корисних информација и редовном ажурирању у врху посећености у Србији.
Инфостуд је специјализован за повезивање послодаваца и кандидата који траже посао. Посетиоци сајта су људи свих генерација и профила, широм Србије, који су у потрази за новим или бољим послом.
Намера је Инфостуда да информације о могућностима запошљавања, образовања, стручног усавршавања учини лако и брзо доступним што већем броју младих, као и да створи иницијативу за непрекидно лично и професионално усавршавање. Овим путем желимо да потпомогнемо општи развој друштва у земљи.

Берза Услуга
”Берза Услуга” је први професионализован креатор тржишта електронског пословања услуга у Србији! Јавља се у виду неутралног посредника који нуди простор за трговину и уређује правила пословања за све трговинске стратегије фаворизујући “К2К” пословање (клијент на клијента) и то по моделима “ОНЕ то ОНЕ” и “ОНЕ то АЛЛ” (директно пословање и лицитација). У свом пословању базира се, пре свега, на едукацији становништва, развоју електронског пословања и отварању нових пословних могућности са циљем да се пружи прилика људима у Србији да раде и зараде уновчавајући своје знање, вештине и способности.
U пословном смислу, “Беарза Услуга” вам нуди јединствену прилику да потпуно бесплатно послујете док чекате запослење, ако сте незапослени, или да обезбедите додатни извор прихода, уколико већ имате посао. Све што треба да урадите је да понудите Вашу услугу на јединственом електронском тржишту…