Драган из Београда

“Зовем се Драган из Београда. Имам 31 годину и Вишу пословну завршену. До сада сам радио доста ствари, све и свашта, знате како је то било (а и сада је), битно је да се преживи. Кад сам сазнао за ваш сајт, видо сам да је напокон лансиран један нормалан и озбиљан сајт за послове. Поставио сам биографију и већ после 3 дана су ме контактирала 3 послодавца. Добро је на овом сајт што се скрацује време чекања и неизвесности. Још чекам на конацни одговор али нема везе, током година сам се навикао али морам да похвалим лакоћу коришћења и ефикасност али и брзину.” – Ово је само једна од прича за препоруку овог сајта.

Послови
Пронађите посао из наше базе послова. Претражите нашу базу послова које Вам тренутно нудимо. Поставите свој ЦВ на нашем сајту. Опишите своје искуство, знање и способности као и посао који тражите. Будите пронађени у највећој Берзи Послова и Кадрова на Интернету.

ИТ Јобс
Домаћи сајт на енглеском на коме можете претражити базу података у потрази за послом, поставити посао ако сте послодавац, поставити свој резиме и све то из области ИТ индустрије.

ЈОБС Гарден
У фебруару 2006. године почела је са радом ова интернет презентација. Ова презентација обухвата све пословне области које могу бити занимљиве, како кандидатима у потрази за послом, тако и компанијама у потреази за одговарајућим кадровима.